Kestävä kehitys

Trendiseuranta 2023

Julkaistu: 2023-05-17 Päivitetty: 2023-05-17 kl. 09:18

Nainen ja mies katsovat papereita

Vuoden 2023 Trendiseurantaan olemme koonneet viisi trendiä, joiden uskomme vaikuttavan yhteiskuntaan ja liike-elämään tulevina vuosina. 

Trendien tunnistaminen ja tuleviin muutoksiin valmistautuminen ovat tärkeä osa menestyvän yrityksen tai organisaation johtamista. On myös tärkeää pystyä sopeutumaan tilanteeseen nopeasti riskien vähentämiseksi sekä mahdollisuuksien maksimoimiseksi.

Käsittelemme muun muassa teknologian vaikutusta demokratiaan ja kasvavaa disinformaation määrää, jota se tuo mukanaan. Käymme läpi Euroopan unionin nopeasti tekemiä päätöksiä koskien kestävyyttä ja kuinka ne asettavat paineita yrityksille käsitellä niihin liittyviä muutoksia. Kerromme tekoälyn räjähdysmäisestä kasvusta, joka mahdollistaa paljon mutta myös korostaa riskien hallinnan tärkeyttä. Lisäksi kerromme työvoimapulasta ja miten se uhkaa fossiilivapaata elämää.

Lataa Trendiseuranta 2023

Lue lisää näistä trendeistä ja siitä, mitä ne voivat merkitä yhteiskunnallemme, vuoden 2023 Trendiseurannastamme. Lataa Trendiseuranta pdf-muodossa jo tänään ja varmista, että olet valmistautunut tulevaisuuteen!

New call-to-action

 

Lataa pdf

Haluatko säästää tai tulostaa artikkelin? Lataa artikkeli alta niin saat sen sähköpostiisi. 

Tilaa uutiskirje