Sähkömarkkinat

Mitä yritys saa kumppanuudesta Vattenfallin kanssa?

Julkaistu: 2021-01-14 Päivitetty: 2024-03-22 kl. 09:12

Mitä yritys saa kumppanuudesta Vattenfallin kanssa?

Vattenfallin asiakkaana yritys ei saa pelkästään turvallista sähkösopimusta kilpailukykyiseen hintaan. Se saa myös käyttöönsä kokeneita neuvonantajia ja asiantuntijoita sisältävän tiimin, joka voi tukea yritystä lähes kaikissa energia-alan kysymyksissä.

Vattenfallin tavoitteena on, että yrityksen energiajärjestelmä toimii kitkatta, jotta se voi keskittyä varsinaiseen liiketoimintaan. Turvallisen ja edullisen sähkösopimuksen lisäksi Vattenfallin asiakas saa käyttöönsä tuen ja asiantuntemuksen,  jotka varmistavat parhaan ratkaisun sekä tämän hetken että tulevaisuuden tarpeisiin. Tämän yritys saa kumppanuudesta Vattenfallin kanssa. 

Ennakointi

Sähkömarkkinoiden seuranta on kokopäiväinen työ. Mutta ei syytä huoleen, me olemme olemassa juuri sitä varten. Asiantuntijamme varmistavat, että saatte räätälöidyn sähkösopimuksen, joka vastaa juuri teidän toimintanne tarpeita. Vattenfallin yritysasiakkaana teidät kutsutaan myös Power Forum -asiakastilaisuuksiin. Se tarjoaa teille neuvontaa koskien sähkökauppaaa sekä päivityksiä ajankohtaisista aiheista ja sähkömarkkinoiden tilasta.

Syvempää tietoa ja ymmärrystä Suomen sähkömarkkinoista kaipaaville on tarjolla asiantuntijoidemme sähkömarkkinakoulutusta. Luonnollisesti seuraamme myös energia-alan lainsäädäntöä ja sääntelyä koskevia muutoksia ja kerromme teille kaikesta, mikä saattaa koskea juuri teidän sähkösopimustanne. Jos teillä on kysyttävää, voitte aina ottaa yhteyttä omaan yhteyshenkilöönne Vattenfallilla.

Vattenfall-Så fungerar elaffären-8

Kestävyys

Tarvitseeko yrityksenne apua kestävyysprofiilinne parantamisessa? Kumppanuus Vattenfallin kanssa tuo käyttöönne markkinoiden parhaat asiantuntijat energia-alalla. Tarjoamme sähköä, joka on alkuperämerkittyä ja voi myös sisältää EPD-sertifioitua sähköä tai olla kokonaan ilmastoneutraalia.

Ennustettavuus

Monet yritykset suosivat pitkäjänteistä ja ennustettavaa sähkökauppaa. Vattenfallilla on sähköyhtiönä pitkä historia ja kokemus sähkön pörssikaupasta, ja olemme saaneet tunnustusta yhtenä Euroopan johtavista energiakauppaa käyvistä yrityksistä. Kokeneet neuvonantajamme auttavat suojaamaan yritystä sähkönhinnan vaihtelulta laatimalla yhdessä asiakkaan kanssa tämän tarpeita vastaavan strategian. Alan laajan kokemuksen ja hyvän henkilökohtaisen palvelun ansiosta autamme valvomaan ja suojaamaan sähkön hinnan oikealla hetkellä ja oikeassa suhteessa energiaprofiilin optimaalista hallintaa varten.

Tehokkuus 

Energiankulutuksen tehostamisessa voidaan usein saavuttaa suuria säästöjä sekä yhtiön talouden että kestävämmän yhteiskunnan kannalta. Vattenfall tarjoaa onnistumiseen asiantuntemusta ja käytännön neuvoja. Asaintuntijamme auttaa teitä löytämään sähkösopimuksen, joka vastaa toimintanne kulutusta ja tarvetta. Energy Site- ja EnergySite Plus -verkkotyökalujemme avulla hallitsette hyvin yrityksen todellista sähkönkulutusta. Osallistumalla Power Forum -tapaamisiin ja seuraamalla uutiskirjettämme pysytte ajan tasalla ja saatte vinkkejä ja neuvoja siitä, miten energiankulutusta voi tehostaa. Oletteko muuttamassa, luopumassa toimitilasta tai perustamassa uutta laitosta? Me neuvomme miten toimia niin, että kaikki sujuu hyvin uudessa osoitteessa. 

Ja paljon muuta…

Vattenfall on kokonaistoimittaja energia-alalla. Asiantuntijamme auttavat kaikessa sähkösopimusten laatimisesta sähkön hintasuojaukseen. Vattenfallin tavoitteena on tarjota paras ratkaisu juuri teidän toimintaanne. 

Meiltä saat kokonaisvaltaisen työkalun sähkökauppaan.  Lue, miten EnergySite -Plus portaali toimii ja mitä hyötyä siitä on yrityksellesi. 

Vattenfall-Så fungerar elaffären-6

Yhteenveto: 

Vattenfallin tavoitteena on, että yrityksenne energiajärjestelmä toimii kitkatta, jotta voitte keskittyä varsinaiseen liiketoimintaanne. Tarpeita vastaavan sähkötoimituksen lisäksi Vattenfallin asiakas saa käyttöönsä tuen ja asiantuntemuksen, jotka varmistavat parhaan ratkaisun  – sekä tämän hetken että tulevaisuuden tarpeisiin. Kumppanuus Vattenfallin kanssa tuo käyttöönne markkinoiden parhaat asiantuntijat energia-alalla.