Sähkösopimukset, salkunhoito ja sähkökauppa, EPD

Viisas valinta – sekä lompakolle että ilmastolle

Julkaistu: 2023-09-18 kl. 11:18

puutarhanhoitoa-kaupunkiympäristössä

Vattenfall Viisas on fiksu sähkösopimus yritykselle. Se on 100 % vesivoimaa, jonka ilmastovaikutus on helppo raportoida myös vaatimusten kiristyessä vuonna 2024. Muuttuvan ja kiinteän hinnan yhdistelmä pitää sähkölaskunkin kurissa.

Hyvä valinta keskisuurelle yritykselle 

Nyt sinun, joka vastaat keskisuuresta yrityksestä, on yksinkertaista ja helppoa valita ilmastolle viisas sähkösopimus. Juuri nyt se on erityisen fiksua, sillä yrityksiin kohdistuvat ympäristövaatimukset ovat pian kiristymässä.

Vuodesta 2024 lähtien EU:ssa tulee asteittain voimaan uusi CSRD-direktiivi eli Corporate Sustainability Reporting Directive, joka vaatii yrityksiltä entistä tarkempaa kestävän kehityksen raportointia. Uuden lainsäädännön myötä yritysten on raportoitava suorien (scope 1) ja epäsuorien (scope 2) päästöjen lisäksi myös yrityksen elinkaaren epäsuorat päästöt (scope 3). Tämä on merkittävää, sillä scope 3 -päästöt muodostavat usein suuren osan organisaation kokonaispäästöistä.
Lue lisää, miten scope 1, 2 ja 3 eroavat toisistaan.

Jotta yritykset täyttävät uudet vaatimukset, sekä niiden raportointiprosessien että datan laadun on oltava korkeatasoista.

Vattenfall Viisas tarjoaa yksinkertaista ja vertailukelpoista tietoa käyttämäsi sähkön ilmastovaikutuksista. Se on 100 % sertifioitua vesivoimaa eli tuotettu käyttämällä vain uusiutuvaa energiaa, ilman fossiilisista polttoaineista aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä. Vattenfall Viisas pitää yrityksesi sähkönkulutuksen ilmastovaikutuksen sekä pienempänä että selkeästi raportoitavana. Lue lisää vesivoimasta täältä.

Vattenfall Viisas on fiksu valinta myös taloudellisesti, sillä se on yhdistelmä muuttuvaa ja kiinteää sähkön hintaa. Näin pystyt hyödyntämään sekä kiinteän hinnan tuoman ennustettavuuden että säästön, jota voit saada ajoittamalla kulutusta muuttuvien hintavaihteluiden mukaan.

Lue lisää Vattenfall Viisaasta

Lataa esite

 

Haluatko lisätietoja Vattenfall Viisaasta? Täytä alle yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

 

 

Lataa pdf

Haluatko säästää tai tulostaa artikkelin? Lataa artikkeli alta niin saat sen sähköpostiisi. 

Tilaa uutiskirje