Kestävä kehitys

Vattenfall sai jälleen platinaa

Julkaistu: 2024-06-27 Päivitetty: 2024-07-02 kl. 12:01

ecovadis-merkki
Vattenfall on jo neljännen kerran saanut kestävyystyötään EcoVadisin myöntämän platinatason tunnustuksen, joka on korkein mahdollinen arvio. Vattenfall sai 85/100 pistettä ja kuuluu edelleen parhaaseen yhteen prosenttiin sähkön, kaasun ja höyryn alalla arvioitujen yritysten joukossa.

EcoVadisin korkein arvio vahvistaa Vattenfallin aseman yhtenä energiateollisuuden kestävimmistä yrityksistä, sen sijoittuessa parhaaseen yhteen prosenttiin 100 000 yrityksen joukossa.

- EcoVadis on tunnustanut meidät platinatason teollisuusjohtajaksi jo neljättä kertaa, mikä vahvistaa sitoutumisemme kestävyyteen osana liiketoimintaamme. Ja tämän vuoden tiukempien vaatimusten myötä se on kaikkien työntekijöidemme kovan työn, sitkeyden ja jatkuvien parannusten tulos. Haluan lähettää suuren kiitoksen kaikille, jotka ovat olleet mukana varmistamassa platinatason asemamme, sanoo Annika Ramsköld, Vattenfallin kestävän kehityksen johtaja.

Yli 100 000 yritystä arvioineena EcoVadis on yksi maailman suurimmista ja luotetuimmista yritysten kestävän kehityksen arvioijista. Arviointi keskittyy neljään alueeseen: ympäristö, työelämä ja ihmisoikeudet, etiikka sekä kestävä hankinta.

Lue lisää kestävän kehityksen mukaisesta energiamuutoksesta ja siitä, miten  yritys voi osallistua fossiilittoman yhteiskunnan rakentamiseen käyttämällä uusiutuvaa energiaa täältä.