Sähkömarkkinat

Näin ostat sähköä Vattenfallilta

Julkaistu: 2021-01-15 Päivitetty: 2024-03-22 kl. 09:11

Näin ostat sähköä Vattenfallilta

Kaikki yritykset ovat erilaisia, ja niillä on erilaiset tarpeet. Tämä koskee myös sähköä. Voidaksemme olla varmoja siitä, että yrityksesi saa juuri sille sopivan sähkösopimuksen räätälöimme teille oman ratkaisun. 

Oletteko tuotantoon panostava teollisuusyritys vai kiinteistöyritys? Onko sähkönkulutuksenne suurta vai pientä, ja haluatteko turvallisen sähkösopimuksen, jonka ympäristövaikutukset ovat vähäiset? Sähkön hankinta ja sähköyhtiön kilpailutus on prosessi, joka kannattaa käydä läpi huolella. Kerromme sinulle, miksi sähkösopimus Vattenfallin kanssa kannattaa. Meillä on yli 100 vuoden kokemus energiaratkaisuista. Olemme laatineet erilaisia sähköntoimitusratkaisuja, jotta asiakas voi löytää juuri omaan toimintaansa sopivan sähkösopimuksen. Lue tästä, miten ostat sähkösopimuksen Vattenfallilta.

Tarpeesi ratkaisevat

Tarjoamme joukon erilaisia sähkösopimuksia kiinteähintaisista vaihtelevaan pörssisähkön spot-hintaan sekä mahdollisuuden suojata sähkön hinnan ja täydentää sitä ympäristöystävällisellä sähköllä. Myyjämme auttavat teitä varmistamaan, että saatte sähkösopimuksen, joka sopii parhaiten juuri teidän toimintaanne. Voitte yhdessä käydä sopimuksen läpi yksityiskohtaisesti ja räätälöidä sitä vielä lisää. Ensimmäisessä vaiheessa keskustellaan muun muassa sähkön vuosikulutuksesta sekä siitä, minkä tyyppinen sähkösopimus vastaa parhaiten yrityksenne tarpeita.

Erilaisia sähkösopimuksia

Minkä tyyppinen sähkösopimus on paras ratkaisu yrityksellenne? Vakauden ja ennustettavuuden kannalta suosittelemme kiinteähintaista sähkösopimusta. Jos sen sijaan haluatte joustavuutta ja seurata markkinoiden sähkönhintoja, vaihtuva spot-hinta voi olla hyvä vaihtoehto. Vattenfall tarjoaa myös mahdollisuuden päättää, kuinka suuri osa vuotuisesta energiavolyymistä suojataan. Se tarkoittaa räätälöityä kiinteä- ja vaihtuvahintaisen sähkön yhdistelmää. Kun keskustelette sopimuksesta Vattenfallin kanssa, päätätte kuinka suuren osan sähkönkulutuksestanne haluatte suojata ja kuinka suuren osan haluatte vaihtuvaan spot-hintaan. Tämän tyyppinen sähkösopimus on kuin asuntolaina, jossa osa lainasta sidotaan ja toisella osalla on vaihtuva korko. Jos arvostat turvallisuutta ja yksinkertaisuutta ja samanaikaisesti haluat, että sähkön hinta seuraa sähkömarkkinoita ja vältät korkeat sähkön hinnat, tämän tyyppinen sähköntoimitus voi olla hyvä vaihtoehto. Silloin annatte Vattenfallin suojata yrityksenne vuositarpeen ja voitte rauhassa keskittyä varsinaiseen liiketoimintaanne.

Ota yrityksesi sähköasiat haltuun EnergySite Plus portaalimme avulla. Lue lisää miten EnergySite Plus portaali toimii ja mitä hyötyä siitä on yrityksellesi.

Ilmastoälykkäät vaihtoehdot

Haluatteko, että autamme yritystänne tulemaan ilmastoälykkäämmäksi? Jos haluatte, voitte saada meiltä EPD-sertifioitua tai ilmastoneutraalia sähköä. Silloin valitsette uusiutuvan sähkön, esimerkiksi tuuli- tai vesivoimaa. Kerromme mielellämme lisää ympäristötuotteistamme. 

Vattenfall-Så fungerar elaffären-10

Sähkökauppastrategia

Suurten sähkökauppojen yhteydessä on mahdollista saada meiltä neuvonantaja, joka auttaa räätälöimään sähkökauppastrategian yrityksellenne. Vattenfall voi esimerkiksi auttaa teitä seuraamaan sähkön hintaa ja suojaamaan hinnan oikealla hetkellä. Yhdessä laadimme pitkän tähtäimen suunnitelman, ja neuvonantajamme auttaa teitä valvomaan sähkömarkkinoita ja varmistamaan, että teillä on päivitetty ja kustannustehokas sähkösopimus.  

Haluatko vielä lisää tietoa? Täältä saat yleiskuvan sähkösopimuksista ja neuvontapalveluistamme.

Yhteenveto

Vattenfall tarjoaa yrityksenne tarpeisiin räätälöityjä sähkösopimuksia. Voitte valita kiinteähintaisen sopimuksen, vaihtuvan spot-hinnan tai näiden yhdistelmän. Jos haluatte, että autamme yritystänne tulemaan ilmastoälykkäämmäksi, meillä on tarjolla useita eri ratkaisuja. Sähkökauppojen yhteydessä on myös mahdollista saada meiltä neuvonantaja, joka auttaa hoitamaan yrityksenne sähkökauppaa esimerkiksi suojaamalla sähkön hinnan yhteisesti laaditun sähkökauppastrategian pohjalta. Ota meihin yhteyttä, niin voimme keskustella asiasta.

Lataa pdf

Haluatko säästää tai tulostaa artikkelin? Lataa artikkeli alta niin saat sen sähköpostiisi. 

Tilaa uutiskirje